Ovi uslovi i odredbe sa svim potencijalnim izmjenama, odnose se na sve naše usluge koje su direktno ili indirektno (preko distibutera) na raspolaganju na internetu, preko bilo kog mobilnog uređaja, e-pošte ili telefona.

Pristupom, pregledanjem i korišćenjem naše platforme, preko bilo koje platforme (u daljem tekstu zajednički označavani kao: platforma) i/ili objavljivanjem rezervacije, priznajete i slažete se da ste pročitali, razumjeli i složili se sa uslovima i odredbama navedenim ispod (uključujući i Izjavu o zaštiti privatnosti).

Ove stranice, njihov sadržaj i infrastruktura, kao i usluga onlajn na ovim stranicama i preko platforme u vlasništvu su i Organizacije MojStan i na raspolaganju su samo za vašu ličnu, nekomercijalnu upotrebu, u skladu sa navedenim uslovima i odredbama.

Definicije

"Platforma" podrazumjeva (mobile) veb sajtove pomoću kojih se pruža usluga, kontroliše, upravlja, posjeduje, održava i/ili hostuje od strane Organizacije MojStan.

"Usluga" podrazumjeva pružanje usluge rezervisanja, administracije, ažuriranja, promocije i sl. (uključujući i omogućavanje plaćanja) od trenutka u kojem je snabdjevač postao dostupan na platformi.

"Snabdjevač" podrazumjeva snabdjevača smještaja (npr. Apartman, stan...) i bilo koji drugi vid proizvoda vezanog za putovanja ili usluge koja je sa vremena na vrijeme dostupna na platformi.

Privatnost i kolačići

Organizacija MojStan poštuje vašu privatnost. Molimo vas pogledajte izjavu o zaštiti privatnosti i upotrebi kolačića za više informacija.

(Dalja) prepiska i komunikacija

Kada obavite rezervaciju, poslaćemo vam e-poruku.

MojStan ne snosi odgovornost ni za koju komunikaciju sa snabdjevačem putem ove platforme. Ne možete da tražite nadoknadu u odnosu na bilo koji zahtjev ili komunikaciju sa snabdjevačem ili (bilo kakvu vrstu) potvrde komunikacije ili zahtjeva. MojStan ne može da garantuje da će snabdjevač bilo koji zahtjev ili komunikaciju i (blagovremeno i uredno) primiti/pročitati, razmotriti ili prihvatiti.

Da biste sigurni kompletirali svoju rezervaciju, potrebno je da unesete ispravnu adresu e-pošte. Mi ne snosimo odgovornost za (i nemamo obavezu da potvrdimo) bilo koje slučajeve pogrešno napisanih ili pogrešnih adresa (mobilnih) brojeva telefona ili brojeva kreditnih kartica.

Usled konstantnog ažuriranja i prilagođavanja cijena i raspoloživosti, savjetujemo da napravite snimke ekrana kada pravite rezervaciju kako biste podržali svoju poziciju (ukoliko je potrebno).