SARADNJA - IZDAVANJE STANOVA "STAN NA DAN"

Poštovani,

Organizacija MojStan Vam nudi mogućnost saradnje po najvišim principima savremenog poslovanja u oblasti pružanja smještajnih kapaciteta.

Ukoliko posjedujete stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili apartman, koji ste spremni da izdajete po principu "StanNaDan" onda je portal MojStan na adresi www.mojstan.org idealno mjesto za vas.

NUDIMO VAM:
 • OnLine Booking sistem pomoću kojeg će vaša nekretnina biti dostupna 24 časa, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini, što će uvelikoj mjeri povećati vaše prihode,
 • Vlasnik stana samostalno pregleda, prihvata ili odbija rezervacija od strane gosta, bez posrednika, na računaru, tabletu ili telefonu, koristeći korisničko ime i lozinku koju ćemo vam dodjeliti.
 • Kalendar raspoloživosti smještajnih kapaciteta - u kojem će gostima biti prikazani raspoloživi termini za rezervaciju.
 • Vlasnik stana će moći voditi evedenciju o broju zakupa, kao i trenutnoj rasposloživosti smještajnih jedinica. Dostupno 24/7/365.
 • Kvalitetan sistem obavještenja (notifikacija) u trenutku kad neko rezerviše vašu nekretninu,
 • Recenzije stanova i stanodavaca,
 • Geolokacija stana (prikaz stana na mapi),
 • Odlično pozicioniranje na Google pretraživaču prilikom korišćenja ključnih riječi kod pretrage,
 • Integraciju sa društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram,
 • Vijesti iz oblasti stanogradnje, stanovanja...
I NAJVAŽNIJE:
 • Smanjićemo nepotreban broj direktne komunikacije sa potencijalnim gostima. (Da li je stan zauzet u određenom periodu, kad i gdje se plaća, kako da preuzmem ključ, kad se može ući u stan, kad se izlazi iz stana i sl.),
 • Potrudićemo se da vaši smještajni kapaciteti budu iskorišćeni maksimalan broj dana,
 • Obezbjedićemo direktnu vezu između gosta i stanodavcem ili kupca i prodavca - bez posrednika,
 • Ponudićemo konkurentnu cijenu sa širokom paletaom usluga za sve tipove korisnika,
 • U svrhu obezbjeđenja vaše imovine, ponudićemo vam ugovor koji možete potpisati sa gostom
NAŠA MISIJA:
 1. Štedimo vrijeme i novac i gosta i vlasnika nekretnine,
 2. Podstičemo razvoj malog i srednjeg preduzetništva,
 3. Obezbjeđujemo direktnu komunikaciju bez posrednika,
 4. Podstičemo turizam i društveno odgovorno poslovanje,
 5. Pratimo i promovišemo nove tehnologije i trendove u poslovanju.

SARADNJA - PRODAJA STANOVA NOVOGRADNJE

Cilj nam je da na jednom mjestu u Bosni i Hercegovini ponudimo stanove u izgradnji ili novogradnju kako bi mladim bračnim parovima ali i ostalima koji traže nekretninu za kupovinu, na ovom jedinstvenom mjestu na adresi www.mojstan.org, omogućili pregled svih raspoloživih stanova, nezavisno ko je izvođač/investitor.

Investitori na ovom portalu imaju priliku postaviti sve svoje projekte novogradnje - zgrade, kuće, poslovne prostore, urbane vile i naselja u novogradnji a korisnicima će vaše nekretnine pronaći, pogledati slike i cijene i putem kontakt forme direktno stupiti u kontakt sa vama, bez potrebe da idu na loše, neoptimizovane ili neažurne sajtove pojedinačnih firmi.

Svakom prodavcu stanova, bilo da je u pitanju agencija za nekretnine ili građevinsko preduzeće, omogućili smo administratorski dio u kome će imati mogućnost da samostalno korigujete cijenu, stavite nekretninu u status "akcijska cijena" ili "rezervisan" a odabirom statusa "prodan" ta nekretnina će se arhivirati i više neće biti dostupna za prodaju.

Svjesni smo da investitori ili građevinske firme imaju mogućnost da izdaju (daju u zakup) određene nekretnine, zbog toga smo vam stavili na raspolaganje i Administratorski dio za izdavanje stanova (Pogledajte funkcionalnosti "SARADNJA - IZDAVANJE STANOVA "STAN NA DAN").

Želimo da vam prodaju ili izdavanje nekretnine učini najlakšom mogućom. Upravo zbog toga smo i razvili ovu platformu, jedinstvenu u BiH, putem koje će kupci po kriterijumima koje su sami izabrali, doći do doma svojih snova.

NAŠA MISIJA:
 1. Štedimo vrijeme i novac i gosta i vlasnika nekretnine,
 2. Podstičemo razvoj malog i srednjeg preduzetništva,
 3. Obezbjeđujemo direktnu komunikaciju bez posrednika,
 4. Podstičemo turizam i društveno odgovorno poslovanje,
 5. Pratimo i promovišemo nove tehnologije i trendove u poslovanju.

SARADNJA - OPREMANJE STANOVA

Ne brinite, opremanje stana i izbor namještaja, bijele tehnike i kućanskih aparata ne zahtjeva magične moći, nego samo nekoliko pravila i kreativnost. Samo izaberite namještaj koji ima funkciju i koji štedi prostor.

Jeftine ideje u uređenju stanova su primamljive, jer je pametnim rješenjima izdatak za opremanje stana moguće svesti na minimum...

Naš cilj je da pratimo trendove, prenosimo mišljenja stručnjaka, otkrivamo ukus poznatih, inspirišemo, spajamo i savjetujemo...

Svrha saradnje se ogleda u tome da kad je već neko kupio stan, druga stvar o čemu mora da razmišlja je da ga opremi u okviru budžeta kojim raspolaže. Takođe, da kupcima koji su okrenuti ka modernom životu i savremenim tendencijama prezentujemo aktuelne i akcijske ponude namještaja, bijele tehnike, kućanskih aparata na opštu dobrobit i kupaca i prodavaca.

Ukoliko želite da se vaša ponuda u obliku kataloga prikaže na ovom jedinstvenom mjestu, molim da nas kontaktirate.

NAŠA MISIJA:
 1. Štedimo i vrijeme i novac kupca i prodavca,
 2. Podstičemo razvoj malog i srednjeg preduzetništva,
 3. Obezbjeđujemo direktnu komunikaciju bez posrednika,
 4. Podstičemo turizam i društveno odgovorno poslovanje,
 5. Pratimo i promovišemo nove tehnologije i trendove u poslovanju.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, potrebno je da izaberete jedan od paketa iz naše ponude. Za sve pakete smo obezbjedili tesni period bez novčanih naknada. Za dodatne informacije ili pitanje obratite nam se na email: info(et)mojstan.org

Srdačan pozdrav
Organizacija MojStan
www.mojstan.org