Sustainable Entrepreneurship Without Borders

Vjerujemo u zajednicu pojedinaca, organizacija i neformalnih grupacija koje povezuje zajednički cilj a to je održiva društvena promjena. MojStan je jedinstvena platforma za razvoj socijalnog preduzetništva koja doprinosi kreiranju novih generacija preduzetnika.

Vizija

Pojedinci i organizacije su nosioci ekonomske i društvene uključenosti, preduzetničkih inicijativa i socijalnih biznisa.

Misija

Razvoj socijalnog preduzetništva i profesionalni razvoj pojedinaca, organizacija i neformalnih grupa kroz inovativne programe sticanja znanja i vještina, stvaranje međusektorskih partnerstava, jedinstveni zajednički radni prostor i finansijsku podršku i što je najvažnije - mi štedimo vaše vrijeme a vrijeme je novac.

Prednosti saradnje sa organizacijom MojStan

Naša strategija usmjerena je ka socijalnom preduzetništvu, ostvarivanjem sinergije između održivosti i profitabilnosti poslovanja. Prihod koji ostvari MojStan od prodaje komercijalnih usluga reinvestira se u lični i profesionalni razvoj pojedinaca i organizacija, u cilju rasta njihovog preduzetničkog potencijala i socijalnog biznisa. Centralno mjesto okupljanja poslovnog sektora, kao i sektora socijalnog preduzetništva sa ciljem izgradnje zdravog, inkluzivnog društva.

Ko smo - Šta smo?

Mi smo specijalizovana internet platforma za oglašavanje prometa nekretnina osnovana sa ciljem da oglašivačima omogući jednostavno postavljanje oglasa uz istovremeno mogućnost online bukiranja stanova kao i pregleda svih stanova novogradnje. Takođe, tu smo da pružimo važne informacije o nekretninama. Da spojimo kupce stanova sa prodavcima i firmama koje opremaju stan. Da pružimo informacije o povoljnim stambenim kreditima, akcijskim ponudama namještaja i bijele tehnike. Takođe, tu smo da vam pomognemo da pronađete najbližeg notara, sugerišemo na obaveze koje ste dužni ispuniti kada ulazite u posao iznajmljivanja stana na dan... mi smo tu da uštedimo vaše vrijeme a vrijeme je novac.

Ukoliko prodajete ili izdajete nekretninu ili ste Agencija, vaš oglas možete objaviti na ovom portalu.

  • Ukoliko tražite stan na dan ili stan za kupovinu, ponudu možete pogedati na ovom portalu.
  • Ukoliko ste kompanija koja prodaje namještaj, bijelu tehniku i tv, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko nudite povoljan stambeni kredit, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko ste notar, želite da vaše ime bude navedenu u registru notara, onda vaše podatke možete postaviti na ovom portalu.
  • Ukoliko želite da se reklamirate a reklama ima veze sa prometom stanova, stanogradnjom, opremanjem i sl, onda vašu ponudu možete postaviti na ovom portalu.

i na kraju...

Ukoliko imate neko pitanje, prijedlog za saradnju ili sugestiju, javite nam se putem kontakt forme...