fbpx

U našem jeziku, odnedavno se pojavio termin "Stan na dan". Ovaj termin se trenutno najviše pominje u Bosni i Hercegovini i Srbiji dok je prema našem iskustvu potpuno nepoznat u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Sloveniji. U ovim državama, primjereniji su sljedeći termini: izdavanje apartmana, soba, smještaj, sobe i sl.

Obzirom da Crnogorci, Hrvati i Slovenci ne znaju šta znači ovaj termin, odlučili smo se, samo zbog njih, da to pojasnimo.

Termin "Stan na dan" ne znači iznajmljivanje stana na jedan dan, već znači kratkoročno iznajmljivanje/izdavanje stana, apartmana ili sobe po danu - odnosno noćenju.

Standardni termin od ranije je "iznajmljivanje stana" ali se u tom slučaju pod iznajmljivanje podrazumjeva dugoročno odnosno iznajmljivanje na mjesečnom ili godišnjem nivou.

Stanovi se po principu "Stan na dan" uglavnom izdaju poslovnim ljudima, stranim turistima, porodicama na zajedničkom odmoru u drugom gradu ili svima onima koji žele krevet i smještaj na nekoliko časova.

Stan Na Dan model podstiče brzu fluktuaciju ljudi i kapitala, podstiče turizam, ali i turističku ponudu koja nadomješta manjak smještajnih kapaciteta u svim gradova - ne samo gradovima na moru.

Zbog toga smatramo da je termin "Stan na dan" najbolji termin za kratkoročno izdavanje i da je baš to ono što vama treba jer gosti traže smještaj na dan-dva ili ako su na ljetovanju ili zimovanju na 7 ili 10 dana.

Portal www.mojstan.org obezbjeđuje direktan kontakt sa vlasnicima stanova i apartmana - Bez agencijskih troškova i provizija putem napredne aplikacije i time je konkurentno ispred nekih velikih svjetskih servisa ove namjene.

Svakodnevno širimo ponudu stanova i apartmana koji se po principu "Stan na dan" izdaju u svim gradovima bivše Jugoslavije. Ukoliko imate stan i želite da ga prijavite kod nas, pročitajte Pravila ponašanja na sajtu a nakon toga popunite Zahtjev za saradnju.

Dobrodošli na mojStan, mi štedimo vaše vrijeme! www.mojstan.org

Stannadan Banjaluka, Stan na dan, Apartman, kratkoročno izdavanje, Rent, Izdajem nekretnine, Booking, Bukiraj, Stan za dan, www.mojstan.org