Kako da dođem do stana?

Svaki stan je geolokacijski obilježen sa navedenom tačnom adresom. Ukoliko niste iz grada u kome rezervišete stan, sve što je potrebno je da navedenu adresu unesete u vaš softver za navigaciju. On će vas dovesti na pravu adresu.

Kada mogu ući u stan?

U stanove se ulazi poslije 14 časova osim ako u opisu konkretnog stana nije drugačije navedeno. U slučaju da je stan prethodni dan prazan ili trenutni gosti odlaze ranije, moguće je ući i prije 14 časova ali ovo će se u konkretnom slučaju dogovoriti sa vlasnikom nekretnine. Svakako je najbolje da mogućnosti ranijeg ulaska navedete posredstvom buking forme prilikom rezervacije stana.

Ko će mi dati ključeve?

Na adresi stana će Vas sačekati vlasnik stana ili ovlašćena osoba koji će Vas uvesti u stan, na licu mjesta potvrditi vaš identitet kao obezbjeđenje u slučaju krađe ili pričinjene štete u stanu. U slučaju dužeg boravka potpisati ugovor, predati ključeve, izvršiti naplatu i pokazati mogućnosti apartmana (osim ako drugačije nije dogovoreno).

Vrijeme napuštanja stana

Vrijeme napuštanja stana (Check-Out) je u slučaju prenoćišta do 11h zadnjeg dana boravka u stanu (osim ako drugačije nije dogovoreno).

Vrijeme napuštanja stana (Check-Out) je u slučaju dnevnog boravka do 19h istog dana (osim ako drugačije nije dogovoreno).

Dolazim poslije 20 časova. Šta onda?

Sve što je potrebno da prilikom rezervacije stana, u polju OPIS, navedete okvirno vrijeme dolaska. Ukoliko vaša rezervacija bude prihvaćena od strane vlasnika tana onda to znači da ste dobrodošli bilo da je dan ili noć.

Šta da radim sa ključevima kad dođe vrijeme odlaska?

Ključevi se predaju istoj osobi koja Vas je i smjestila po zajedničkom obilasku i provjeri stanja stana i naplate mini bara ukoliko je korišćen.

Da li je moguće da neko drugi preuzme ključeve umjesto mene?

Moguće je ali bi ta osoba bila dužna i da potpiše ugovor i izvrši plaćanje umjesto Vas. Po Vašem dolasku neophodno je izvršiti Vašu evidenciju. Eventualno, osoba koja preuzima ključ neophodno je da se upiše u knjigu gostiju.

Ukoliko i dalje imate pitanja, stojimo vam na raspolaganju.