Da li stan mogu koristiti sa mojim prijateljima iz grada u kome sam iznajmio stan?

U stanovima možete neometano primati dnevne i noćne posjete. S obzirom da se stanovi uglavnom izdaju prema broju osoba noćenje je dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije.

Šta će me čekati u frižideru?

Neki stanovi posjeduju frižider odnosno mini bar. Ukoliko imate neku posebnu želju u vezi sa sadržajem frižidera, ne ustručavajte se da nas kontaktirate prije Vašeg dolaska u buking formi. Potrudićemo se da udovoljimo Vašoj želji.

Koliko često se mijenjaju posteljina i peškiri?

U svim stanovima obezbjeđena je čita posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Zamjena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od tog. Peškiri se mjenjaju svaka 3 dana (osim ako drugačije nije dogovoreno).

Izgubio sam ključ!

U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamjene brave i ključeva u stanu. 

Ima li internet u stanu?

Detalji su prikazani u svakom stanu pojedinačno.

Ima li telefon u stanu?

Većina stanova ima fiksni telefon. Iz objektivnih razloga sa tih telefona je onemogućeno biranje brojeva van BiH, dok je primanje poziva neograničeno. Ako ipak insistirate na fiksnim odlaznim pozivima van BiH preporučujemo da se o tom detalju raspitate prije konačne rezervacije. Detalji su prikazani u svakom stanu pojedinačno.

Kućni ljubimci u stanu?

Nisu dozvoljeni (osim ako drugačije nije dogovoreno)

Pušenje u stanu?

Nije dozvoljeno (osim ako drugačije nije dogovoreno)

Niste zadovoljni stanom na prvi utisak?

Iako se trudimo da ispunimo Vaša očekivanja i vjerno prikažemo sve stanove dešava se da gost ponekad nije zadovoljan onim što je zatekao iz nekog razloga. Sve nedostatke je neophodno dokumentovati fotografijama kako bismo mogli da suočimo i sankcionišemo vlasnika. Po pitanju higijene u stanovima smo rigorozni i ako stan nije onakav kakvim smo ga predstavili molimo Vas da nas kontaktirate odmah a najkasnije u roku od 24h.  Svaka kasnija reklamacija se neće razmatrati. Vaše primjedbe svakako trebate postaviti i u ocjeni stana na portalu.