fbpx

Preporučujemo Stambeni objekat kompanije FOKUSINVEST u ulici Sime Miljuša, na Starčevici, građen da pruži mnogo više od običnog stanovanja: svojim položajem, kvalitetom gradnje, ponudom 45 stambenih jedinica na prizemnoj etaži i četiri sprata, sa 45 parking mjesta oko objekta i u podrumskoj etaži, podstanicom za grijanje, agregatom, posebnim ventilacionim i Sprinkler sistemom za zaštitu od požara.

Glavne osobine stanova:

  1. Komfor i sigurnost.
  2. Savremenost i funkcionalnost.
  3. Vrhunski materijali.
  4. Dom sa pogledom koji inspiriše i ograničenom ponudom stanova koji su slobodni za kupovinu na ovoj atraktivnoj lokaciji!

Stanovi u ponudi (pogledajte detalje svakog stana klikom na link ispod):

Lamela 1

Lamela 2

LOKACIJA STANOVA U PONUDI

Zelenilo, dječija igrališta, mir u naselju, ali ujedno i blizina centra – ovo su kvaliteti koje Banjalučani smatraju najvažnijim za dobar porodični život, a Starčevica je naselje koje nudi sve to.

Starčevica je prepuna zelenila i predstavlja urbanu sredinu koja porodicama sa djecom, ali i svima drugima, omogućava da ostanu u kontaktu sa prirodom i da istovremeno imaju sve prednosti života u centru velikog grada. Prostori za rekreaciju i igrališta za djecu su posebna prednost Starčevice, stambeni prostori koji omogućavaju život u ovom naselju grade se u skladu sa urbanističkim uslovima koji garantuju zdravo življenje.

O INVESTITORU

FOKUSINVEST je kompanija sa iskustvom u oblasti investiranja, izgradnje i prodaje nekretnina. Inspirisana vašim urbanim potrebama i načinom života. Fokusirana na moderno stanovanje. Nudi kreativna  arhitektonska rješenja, ali i novi, zdraviji način življenja u stambenom prostoru koji će zadovoljiti vaš ukus i interesovanja.

Portal mojStan nudi visoko optimizovanu platformu za oglašavanje prodaje novih nekretnina želeći da na jednom mjestu omogući pregled svih novih stanova novogradnje koji se nude na tržištu Bosne i Hercegovine i regiona. (Saradnja)

Iza ovakve ponude stoje ozbiljni investitori i izvođači koje želimo da približimo korisnicima našeg portala mojStan. Zato smo se i opredijelili da vam predstavimo jednog od lidera u oblasti stanogradnje u Banjaluci – FOKUSINVEST i njihovu ponudu nekretnina koje mogu biti vaše.

FOKUSINVEST je na tržištu investiranja, izgradnje i prodaje nekretnina prisutan više od 10 godina i uspješno kombinuje svoja građevinska znanja sa urbanističkim i estetskim svojstvima grada. 

FOKUSINVEST primjenjuje sve savremene pristupe u projektovanju i izgradnji stambenih objekata, u skladu sa svjetskim standardima, uz primjenu strogih filtera kvaliteta u saradnju sa kooperantima koji mogu odgovoriti na izazove savremenog načina realizacije najkvalitetnijih građevinskih proizvoda.

Znajući da je poštenje i povjerenje najbolji marketing  FOKUSINVEST je prije svega orijentisan na zadovoljenje potreba svojih klijenta u stalnoj želji da im ponude najbolje - atraktivne lokacije, visoki kvalitet gradnje i funkcionalnost životnog prostora – garantuju da ćete biti ponosni vlasnik ne samo nekretnine koju je izgradio FOKUSINVEST, nego prostora kojeg iskreno možete nazvati vašim domom.

Znanje i iskustvo koje su stekli na realizovanim objektima koji stoje u centru Banjaluke i čine neodvojivu arhitektonsku cjelinu ovog grada u ulicama Kralja Petra II Karađorđevića, Prvog Krajiškog korpusa, Karađorđevoj ulici i ulici Dr Jovana Raškovića, upotrijebili su da potrebe svojih klijenata na području kvaliteta, funcionalnosti i pristupačnosti stanova i poslovnih prostora podignu na viši nivo u novoizgrađenom objektu u ulici Sime Miljuša, na Starčevici.

Kontaktirajte kompaniju FOKUSINVEST i saznajte sve što vas zanima:

Kralja Alfonsa XIII, br. 48A
78000 Banja Luka
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina

+387 (0)51 344 160
+387 (0) 51 344 162 (fax)
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
http://fokus-invest.net

https://www.facebook.com/fokusinvest/

Kad smo započeli kampanju, stanova u prodaji je bilo 15, u međuvremenu neki su prodati - neka vas ne buni naslov :)